Електронна търговия

Oт кошницата към покупката

Дали стартирате първия си магазин за електронна търговия или вече имате създадено онлайн присъствие, целите са едни и същи: онлайн магазина трябва да отговаря на нуждите на клиентите и успешното развитие на бизнеса. Успехът в конкурентна среда изисква много индивидуален подход, който използва най-новата технология за ефективно преобразуване на случайни браузъри в лоялни клиенти. От общата архитектура до функционалната навигация на сайта, от разписването на всички оперативни процеси до тяхното ресурсно обезпечаване, от изискванията за създаване на уникално съдържание в търсачките до оптимизацията на продукти, категории и ключови думи, от проучване на потребителското поведение и навици до спецификите на конкретния бизнес екипът ни извършва много задълбочен анализ, за да създаде приятно потребителско изживяване и да подобри всяка точка на онлайн контакт с клиентите с цел увеличаване на конверсиите в продажби.

КАТЕГОРИЗАЦИЯ

Ще създадем персонализиран за Вашия бизнес онлайн каталог, за да представяте продуктите си с ефективно и привлекателно оформление позволяващо лесна и интуитивна навигация. Нашият гъвкав подход може да приспособи всичко от многостепенни категории продукти към различни видове ценообразуване и промоции.

БЪРЗИНА НА ПАЗАРУВАНЕ

Използвайки нашия богат практически опит, многобройни потребителски проучвания и специфични технически приложения ние ще оптимизираме целия път към онлайн покупка от момента когато даден потребител започне да търси определен продукт до финализиране на поръчката.

Подобрено управление на бизнеса

Чрез интегрирането на ефективни ERP системи ще подобрим процеса на административно и финансово управление и ще автоматизираме изпълнението на клиентските поръчки.

Сигурност

Доказано е, че доверието на потребителите в даден уебсайт е определящ фактор в продажбите. Увеличете доверието на клиентите си със сигурни разплащателни модули. В допълнение към работата с PCI и хостинг, ние предлагаме опции за криптиране на данните за кредитни карти и поръчки, за да гарантираме безопасността на Вашите клиенти.