Риспонсив дизайн

Уеб оптимизация за всяко устройство

Ние специализираме в изработването на уеб дизайн за всички мобилни устройства на базата на конкретни проучвания за потребителско поведение и технологични иновации, много преди Google да ги изисква. Съвременните потребителски навици изискват достъп до съдържанието на различни устройства, от настолни компютри и таблети до лаптопи и мобилни телефони, което прави адаптивния дизайн критичен компонент на Вашия уебсайт. Ние използваме нашите експертни познания чрез консолидиране на съдържанието в един сайт, който осигурява приятно потребителско изживяване на различните устройства. Този подход в дигиталното присъствие стимулира ангажираност на потребителите на всички видове устройства като увеличава конверсиите в покупки и развитието на бизнеса.

Спестяване на време

Риспонсив дизайна разчита на каскадни стилови листа (CSS), които управляват шрифтове, цветове, оформления и разстояния. CSS правят вашето съдържание по-привлекателно и осигурява последователен стил на вашия сайт, независимо от устройството, на което се гледа. Това също така спестява време, защото една „корекция“ или актуализация се отразява на всяка страница.

УДОБНО ЗА РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА

С риспонсив уеб дизайн навигацията на сайта варира според устройството, така че потребителите винаги да имат приятно преживяване. Тъй като всяко устройство диктува определено поведение на дисплея, риспоснив оформленията се преместват автоматично, за да се гарантира, че зоните на докосване са достатъчно големи, за да могат клиентите да кликнат или да приплъзнат отделни елементи и страници.

ВИДИМА КЛИЕНСТКА ЧАСТ

Нашите риспосив сайтове използват модерни платформи с отворен код. Той прави проектирането на клиентската част и изпълнението на сайта гладко, за да предоставят на потребителите приятно и запомнящо се изживяване. Постоянните метрични приложения, които използваме, Ви позволяват да определите кои аспекти на уебсайта са най-ефективни при конвертирането на браузърите в купувачи.

ОПРОСТНА НАВИГАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Ограниченията наложени от по-малки екрани изискват опростени дизайни, изображения, представяне на съдържание и функционалност. Това опростено оформление осигурява на клиентите по-плавна навигация и по-голяма интерактивност на множество устройства, което означава повече продажби за Вас.