SEO

Трафикът води до конверсии

Оптимизацията в Google (SEO) и маркетингa (SEM) са критичните фактори, които определят трайния успех на един онлайн магазин, а те са в нашата ДНК. От проектиране до интеграция, модерна SEO и SEM се развива на базата на анализ на конкуренцията. Въвеждането на алгоритми Penguin и Panda на Google също направи SEO още по-критично за изграждането на технически издържан сайт с цялостна стратегия за съдържание. Екипът ни от високо квалифицирани специалисти има уникален за пазара know-how в електронната търговия и можете да бъдете сигурни, че ще приложим цялостния си SEO и SEM опит в превръщането на Вашия сайт в суперзвезда за търсачките.

Направете Google щастлив

Въпреки че разбираме „Пингвин“, „Панда“ и „Колибри“, никога не се опитваме да „изиграем“ алгоритмите за органично търсене в Google. Вместо това, ние използваме собствените си най-добри практики в SEO, за да може продуктите и категориите Ви да се класират трайно в челните резултати при търсене, да помогнем в развитието на марката и уебсайта Ви да спечели доверието сред клиентите и търсачките.

SEO & Социално споделяне

Чрез социалните медии потребителите се ангажират и споделят. Сигналите от социални медии влияят върху оптимизацията на съдържанието. Ние имаме цялостни ресурсно-оптимизирани стратегии и решения за менажиране на социалните медии с цел оптимизация на уебсайта и увеличаване на продажбите.

Проследяване на резултатите

SEO е динамична и изисква непрекъснато тестване и анализ, за да се идентифицират областите на подобрение и да се коригира уебсайта Ви за оптимално представяне в онлайн среда. За да сте сигурни, че получавате възможно най-добрата възвръщаемост, използваме най-съвременните електронни системи за анализ и внедряваме програми, който в реално време поддържат и оценяват маркетинговите кампании.

Динамично дуо

За да увеличим видимостта на Вашия онлайн магазин съчетаваме маркетингови кампании с най-добри практики за органично търсене (SEO) и платени реклами (SEM). Този допълващ се подход поддържа естествения облик на уебсайта в резултатите от търсенето на потребителите и използва кампании с платежна честота за търсене, за да рекламирате бизнеса си.