Уеб апликации

Време е да станете мобилни

Всички проучвания и пазарни тенденции показват, че повече от 50% от онлайн сърфирането и пазаруването се случва на мобилни устройства. Това означава, че бизнесите, които целят да оптимизират своята доходност трябва да гарантират, че сайта им е удобен за мобилни устройства. Ние използваме водещите мобилни уеб системи и нашия опит в платформите IOS и Android за постигане на забележителни мобилни решения за нашите клиенти. С напълно мобилен уебсайт, Вашите клиенти ще бъдат гарантирани безпроблемно изживяване по пътя към осъществяване на покупка независимо дали са в движение на улицата или на дивана вкъщи.

Облачни приложения

Независимо дали имате нужда от гъвкав достъп до информация или сигурен протокол за възстановяване на информация, решението е в облака. Нашите уеб приложения, базирани на облак, поддържат данните сигурно за социални профили, целенасочени маркетингови кампании и специфични нужди на клиентите.

По-бързо зареждане на страницата

Ако хората искат да посетят сайта Ви, те искат да го направят бързо, защото в днешно време потребителите нямат търпение да чакат. Скоростта на зареждане на страница е един от основните фактори, които диференцират между привличането и отблъскването на потребители. Когато конфигурираме уебсайта Ви, ние интегрираме приложения за услуги, които позволяват на страниците да се зареждат по-бързо, което води до плавен поток на движение между различните страници, който подобрява практическата работа на потребителите и значително увеличава конверсиите в продажби.

Безпроблемна интеграция

Всеки продукт или услуга, която поръчват Вашите клиенти, изисква до шест вътрешни и външни процеса зад кулисите. Нашето потребителското развитие се основава на най-новите приложения за услуги, които позволяват на различните системи да обменят ефективно информация и да осигуряват безпроблемни транзакции, така че да можете да бъдете уверени в процеса на изпълнение на продажбите.

Надеждни модули за управление

Media Hub използва водещите приложения за административно управление на връзките с клиентите (CRM). Модулите за управление на тези CRM инструменти консолидират важна вътрешна и клиентска информация на едно удобно място и служат за оптимизиране на управлението на работния процес, взаимодействието с клиентите, бизнес транзакциите и вашите крайни резултати.